Εδω θα βρείτε κείμενα που αφορούν την κοινωνία, όχι μόνο την Κυπριακή. Σκέψεις και προβληματισμούς για τις σχέσεις των ανθρώπων και τη ψυχολογία των κοινωνικών συνόλων. Ιστορικές αναφορές αλλά και μικρές καθημερινές ιστορίες απλών ανθρώπων.

Σκόρπιες σκέψεις. Χωρίς όρια, χωρίς δισταγμό. Αποτυπώματα ψυχής στον τεράστιο μαυροπίνακα του διαδικτύου.

Κάποια μπορεί να τα ξέρεις ήδη. Άλλα ίσως σου φανούν απίστευτα για να'ναι αληθινά. Όπως και να χει, εμείς τα μοιραζόμαστε μαζί σου.

Γιατί οι πολιτική δεν είναι ουτε τα κόμματα ούτε κι η καρέκλα. Είναι η έννοια και η αγάπη για το σύνολο στο οποίο ζούμε. Που κάποιοι τα  έκαναν παντιέρα για δικά τους συμφέροντα και οφέλη.

Παρόλο που όσο περνά ο καιρός, οι Τέχνες εκφυλίζονται και οι πολιτισμοί χάνονται, στα σκόρπιαλογια ακόμα επιμένουμε. Διότι για κάποια πράγματα, άλλοι λεν για τα σημαντικότερα, η μόνη λύση είναι η Τέχνη

Τα "Μικρά ραδιοφωνικά". Πρόκειται για σύντομα κείμενα που δημοσιεύονται στα skorpialogia και διαβάζονται ζωντανά απο το ραδιόφωνο κάθε Σάββατο βράδυ 8:00-10:00 απο την εκπομπή "Τάσεις και Φάσεις "του Δημήτρη Κωνσταντόπουλου στους 107,6 "Άλλος αέρας στα FM"

 

Ότι έχει να κάνει με τον κόσμο των κομπιούτερ και του διαδικτύου./p

Αυτοί μας έκαναν την τιμή και μας έδωσαν συνέντευξη. Τους ευχαριστούμε...