Ο πιο φανατικός οπαδός της DisneyΟ George Reiger  είναι σίγουρα ο πιο φανατικός οπαδός της Disney. Και οι λόγοι είναι πολλοί και περίεργοι. Καταρχήν είναι το μόνο άτομο που κάθε φορά που επισκέπτεται ένα Disneyland γονατά και φιλά το χώμα.Το θεωρεί ιερό τόπο.

  Πέρα από τα καθημερινά του έξοδα, τα υπόλοιπα λεφτά του τα ξοδεύει σε ταξίδια στην Disney και σε σχετικά δωράκια, παιγνίδια και σουβενίρ. Μόνο για τα ταξίδια του στα Disneyland ξοδεύει κάθε χρόνο περίπου 150,000 δολάρια. Φυσικά αυτή η μανία του δεν είναι πρόσφατη αλλά κρατά τουλάχιστον 30 χρόνια τώρα. Έτσι, μέσα σ'αυτή την περίοδο υπολογίζεται ότι έχει ξοδέψει περίπου 1.500.000 δολάρια μόνο σε σουβενίρ της Disney.

Αυτή η περίεργη αγάπη τον έχει ωθήσει να πάρει σχετικές αποφάσεις και για τον θάνατό του. Συγκεκριμένα , από το 1974 , έχει ζητήσει , όταν πεθάνει, να τον κάψουν και οι στάχτες του ριχτούν στο Walt Disney World , πάνω από το seven seas lagoon και από το Pirates of the Caribbean ride.  Εννοείται ότι και το σπίτι του είναι όλο φτιαγμένο σε μια γραμμή Disney. Οι τοίχοι, τα πατώματα, τα παράθυρα, τα χαλιά είναι όλα εμπνευσμένα από την Disney ενώ μέσα υπάρχουν πάνω απο 26000 συλλεκτικά σχετικά αντικείμενα.   Δηλώνει ότι εχει αφιερώσει ολόκληρη του τη ζωή στον κόσμο του Disney τον οποίο θεωρεί δικό του κόσμο ενώ σαν θρησκεία δηλώνει N.B.D=Nothing But Disney!

george_reiger

 

Μέχρι το 2000 είχε επισκεφθεί τον Walt Disney World 391 φορές, το Disney στην Καλιφόρνια 158 φορές, το Disneyland του Παρισιού 56 φορές και τέλος το Disney στο Τόκιο 18 φορές .

Παντρεύτηκε 6 φορές. Και οι 6 γάμοι είχαν σαν μήνα του μέλιτος το Disneyland  ενώ ένας από αυτούς τους γάμους έγινε σε ειδική τελετή μέσα στο Disneyland. Οι πρώτες 5 γυναίκες του ζήτησαν διαζύγιο με τη δικαιολογία ότι βαρέθηκαν αυτή του την εμμονή. Η 6η γυναίκα του , η Σούζαν, φαίνεται να το διασκεδάζει και να μοιράζεται μαζί με τον άντρα της αυτή την «αγάπη»

Τέλος είναι ο μόνος άνθρωπος στον κόσμο που έχει πάνω του 1,900 τατουάζ , εμπνευσμένα από τον κόσμο του Disney ,που μέχρι τώρα του έχουν στοιχίσει πάνω από 100,000 δολάρια και καλύπτουν του 90% του σώματος του.

 

  

 

Pin It