Ζήτησα από το Θεό ένα ποδήλατο και μου είπαν πως δεν λειτουργεί με αυτό τον τρόπο. Έτσι έκλεψα ένα και του ζήτησα να με συγχωρέσει. 

Θέλω να πεθάνω ήρεμα και ειρηνικά στον ύπνο μου , όπως ο παππούς μου. Κι όχι φωνάζοντας σαν τρελός ,όπως οι επιβάτες στο αυτοκίνητο που οδηγούσε.

Ζούμε σε μια κοινωνία όπου η πίτσα φτάνει σπίτι σου πιο γρήγορα από την αστυνομία.

Οι γυναίκες μπορούν να προσποιούνται για ενα οργασμό, όμως οι άντρες μπορούν να προσποιούνται για ολόκληρη τη σχέση.

 

 

Παιδιά: Περνούμε τα πρώτα 2 χρόνια προσπαθώντας να τα μάθουμε να μιλούν και να περπατούν. Μετά περνούμε τα υπόλοιπα 16 χρόνια να τους λέμε να κάτσουν φρόνιμα και να σκάσουν!

 

 

Οι πολιτικοί και οι παιδικές πάνες έχουν ένα κοινό. Πρέπει και τα δυο να αλλάζονται σε τακτά διαστήματα για τον ίδιο ακριβώς λόγο.

 

 

Άν 4 στους 5 ανθρώπους υποφέρουν από διάρροια σημαίνει ότι ο πέμπτος το απολαμβάνει;

 

 

Άν τελικά ο Θεός μας παρακολουθεί, τότε οφείλουμε να ήμαστε τουλάχιστον διασκεδαστικοί.

 

 

Πώς γίνεται ενα σπίρτο να είναι ικανό να ξεκινήσει μια πυρκαγιά στο δάσος ενώ εγώ χρειάζομαι ολόκληρο το σπιρτόκουτο για να ανάψω το τζάκι μου;

 

 

Το ξέρετε ότι τα δελφίνια είναι τόσο έξυπνα που σε μερικές εβδομάδες μπορούν να εκπαιδεύσουν τους ανθρώπους να στέκονται στην άκρη της πισίνας και να τους πετούν ψάρια;

 

 

Γιατί οι Αμερικάνοι διαλέγουν τον Πρόεδρο τους ανάμεσα από δυο υποψήφιους ενώ την Μις Αμερική ανάμεσα από 50 υποψήφιες;

 

 

Πίσω από κάθε πετυχημένο άντρα κρύβεται πάντα μια γυναίκα. Πίσω από την πτώση κάθε πετυχημένου άντρα κρύβεται πάλι μια γυναίκα!

 

 

Η αλήθεια είναι ότι δεν χρειάζεσαι αλεξίπτωτο για να πηδήξεις από το αεροπλάνο. Το χρειάζεσαι μόνο αν θέλεις να το ξανακάνεις.

 

 

Δεν είναι η πτώση που σε σκοτώνει αλλά το απότομο σταμάτημα στο τέλος.

 

 

Φιλοξενία: Να κάνεις τους ξένους σου να νοιώθουν σαν να βρίσκονταν στο σπίτι τους ακόμα και όταν εύχεσαι να βρίσκονταν στ'αλήθεια.

 

 

Ο ψυχολόγος μου μου είπε ότι είμαι ψυχοπαθής. Εγώ του είπα ότι ήθελα και μια δεύτερη γνώμη. Μου είπε “Εντάξει τότε, είσαι και άσχημος!”

 

 

Το να ανησυχείς τελικά για κάτι, έχει αποτέλεσμα.

90% των πραγμάτων για τα οποία ανησυχώ δεν συμβαίνουν πότε!

 

 

Οι γυναίκες μπορεί να μην κτυπούν πιο δυνατά, κτυπούν όμως σίγουρα πιο... χαμηλά!

 

 

Λεωφορείο είναι εκείνο το όχημα το οποίο τρέχει με διπλάσια ταχύτητα όταν τρέχεις ξωπίσω του παρά όταν βρίσκεσαι μέσα του.

 

 

Αν τελικά μαθαίνουμε από τα λάθη μας, τότε γιατί κάποιοι άνθρωποι κάνουν και δεύτερο παιδί;

 

 

 

Pin It