Όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες μπορούν να υποβάλουν άρθρο τους για δημοσίευση στην αρχική σελίδα του Skorpialogia. Περνώντας το ποντίκι πάνω απο το κουμπί "Αρθρα" στο κυρίως μενού, θα δείτε να ανοίγουν οι διάφορες κατηγορίες των άρθρων. Στην τελευταία θέση θα δείτε το κουμπί "Υποβολή άρθρου".

 Πατώντας πάνω του θα μεταφερθείτε σε μια καινούργια σελίδα με ένα επεξεργαστή κειμένου για να γράψετε το άρθρο σας. Μπορείτε να προσθέσετε πολυμέσα (εικόνες, βίντεο κλπ), μπορείτε να επιλέξετε την κατηγορία στην οποία ανήκει το άρθρο σας, την ημερομηνία έναρξης και λήξης της δημοσίευσης σας και πολλά άλλα.

Μόλις τελειώσετε πατήστε το κουμπί "Αποθήκευση και κλείσιμο" Το άρθρο σας θα υποβληθεί στους διαχειριστές του site οι οποίοι θα κρίνουν αν είναι κατάλληλο προς δημοσίευση, θα φτιάξουν πιθανά λάθη στον τρόπο παρουσίασης (μέγεθος γραμματοσειράς, μέγεθος εισαγωγη, μέγεθος εικόνας κλπ) και μετά θα το δημοσιεύσουν.

Όλοι οι εγγεγραμμένοι χρήστες είναι ευπρόσδεκτοι να γράψουν ελεύθερα για οτιδήποτε τους εκφράζει φτάνει αυτό να βρίσκεται μέσα στα λογικά πλαίσια της ευπρέπειας του λόγου και του αλληλοσεβασμού των χρηστών/αναγνωστών.

Τα Skorpialogia δεν έχουν καμία "γραμμή" πάνω σε κανένα θέμα. Για αυτό το λόγο οι διαφορετικές απόψεις και ειδικά οι αντίθετες αντιλήψεις είναι ευπρόσδεκτες και απαραίτητες. 

Γιατί όλα είναι...σκόρπια λόγια....

Pin It