Εγέρθητοι !
Φώναξε  στους δημοσιογράφους το φασιστοειδές τσιράκι του άρχοντα ηλιθίου.Και θα ήταν ένα πολύ πετυχημένο αστείο αν δέν υπήρχαν οι 21 έδρες που η Χρυσή αυγή εξσφάλισε στις εκλογες. Η ιδέα και μόνο σε τρομάζει. Ε'ιναι όμως αλήθεια.

Ανησυχούν οι κοινωνιολόγοι και οι πολιτικοί αναλυτές.
Προβληματισμένες δηλώνουν και οι Ευρωπαικές κυβερνήσεις για την ανησυχητική άνοδο της εθνικιστικής ακροδεξιάς στην Ευρώπη.
Μόνο που αυτές, θα ήταν οι τελευταίες που θα έπρεπε να προβληματίζονταν. Ή τουλάχιστον αν το έκαναν, θα έπρεπε να ήταν στα πλαίσια της δικής τους αυστηρής αυτοκριτικής.
Διότι ενα μέγάλο μερίδιο ευθύνης, αν όχι το μεγαλύτερο, γι'αυτή την κατάσταση, το έχουν οι διάφορες κυβερνήσεις των παγκοσμιοποιημένων διεθνιστων.  Που αντί να ακούσουν τους πολίτες, έσπευαν να τους κατηγορήσουν για να τους φιμώσουν και να τους ξεφορτωθούν.
Όταν ο ηλικιωμένος παραπονιόταν ότι του κλέβουν τη σύνταξη και ότι φοβάται να πάει στη λαική, η κυβέρνηση τον κατηγορούσε ως ξενοφοβικό. Όταν οι γονείς παραπονιούνταν ότι τα παιδιά τους δεν μπορούν να παίξουν στα πάρκα της γειτονιάς επειδή αυτά μετατράπηκαν σε γκέτο των παράνομων μεταναστών, η κυβέρνηση τους κατηγόρησε ως ρατσιστές. Όταν ο άνεργος νεαρός έφτασε στα όρια της αξιοπρέπειας και την ανοχής και εξοργιζόταν από τα παχουλά επιδόματα των χρόνιων αιτητών ασύλου, η κυβέρνηση τον κατηγόρησε ως φασίστα και νεοναζί .
Την ίδια στιγμή, οι υπουργοί των αριστερών φιλολαικών κυβερνήσεων καταχρούνται εκατομύρια ευρω σε μίζες και μαύρο χρήμα, στις πλάτες των μεροκαματιάρηδων που επιβιώνουν, αν επιβιώνουν, με μισθούς πείνας.
Κι επειδή το  κακό γυρεύει πάντα το χρόνο και το χώρο να εκμεταλλευτεί, έτσι και τα γυμνασμένα καραφλοβούβαλα της Χρυσής Αυγής, βρήκαν την κατάληλη στιγμή να δράσουν. Πήραν τους γέρους από το χέρι, και τους πήγαν στην λαική να ψωνίσουν. Έδειραν καμμια δεκαπενταριά καημένους λαθρομετανάστες και καθάρισαν το πάρκο της γειτονιάς για να παίζουν τα παιδιά.
Πήραν έτσι τους ψήφους τους κάνοντας, με το δικό τους τρόπο, αυτό που θα έπρεπε να κάνει η κοινωνία, η πολιτεία, η εκάστοτε κυβέρνηση.  
Τελικά το, “όλοι εγέρθητοι!” 'ισως να είναι και η άλλη όψη του “λεφτά υπάρχουν” ή και του “μαζί τα φάγαμε”

Pin It